TV, RaDio i ŠtaMpA

Realizacija vaših ideja

Lokalne radio stanice imaju ubedljivo najvece slusanosti, sto u mreži daje najnolji komunikativni efekat radio kampanje. Proteklih nekoliko godina sva istraživanja javnog mnjenja (Agencije:Strategic marketing, Scan, Mark plan, NS media), pokazuju da su lokalne radio stanice ubedljivo najslušanije tako da lokalni mediji beleže i duplo veću slušanost od nacionalnih radio programa.

Ponuda za oglašavanje na mreži lokalnih i regionalnih RADIO stanica u Srbiji

U dogovoru sa nasim Radio partnerima, saljemo Vam ponudu za radijsko oglasavanje Vasih proizvoda. Proteklih nekoliko godina sva istrazivanja javnog mnjenja (Agencije:Strategic marketing, Scan, Mark plan, NS media), pokazuju da su lokalne radio stanice ubedljivo najslusanije tako da lokalni mediji beleze i duplo vecu slusanost od nacionalnih radio programa.

OSNOVNA MREŽA LOKALNIH I REGIONALNIH RADIO EMITERA U SRBIJI

1. Subotica: Radio Yu eko

2. Senta: Radio No limit

3. Sombor: Radio Fortuna

4. Bačka Topola: Radio Regije

5. Zrenjanin: Radio Klik FM

6. Bečej: Radio Active

7. Kikinda: Radio AMI

8. Vršac: Radio MAX

9. Kula/Vrbas: Radio Klik FM 917

10. Pančevo: Radio Ritam

11. Novi Sad: Radio Prvi

12. Sremska Mitrovica: Radio Ozon

13. Šabac: Radio Šabac

14. Valjevo: Radio Valjevo

15. Užice: Radio Luna

16. Čačak: Radio Klik FM 100.8

17. Lučani: Radio D

18. Kragujevac: Radio Bravo

19. Kraljevo: Radio Bum 108

20. Vrnjačka banja: Radio Vrnjačka banja

21. Smederevo: Radio LUX

22. Požarevac: Radio Boom 93

23. Aranđelovac: Radio Sunce

24. Jagodina: Radio MAX

25. Bor: Radio Klik FM 030

26. Zaječar: Radio Magnum

27. Kruševac: Radio Rubin

28. Niš: Radio Bum 018

29. Prokuplje: Radio Srce

30. Novi Pazar: Radio Sto plus

31. Leskovac: Radio EKOS

32. Pirot: Radio Plus

33. Vranje: Radio OK

• Pored osnovne mreže radio stanica koje su navedene u spisku, na vaš zahtev možemo uvrstiti bilo koju radio stanicu koja deluje na teritoriji Srbije a radi sa validnom dozvolom za emitovanje programa na teritoriji Republike Srbije, uključujući i nacionalne emitere.

• Mogućnost produkcije radio spotova

• Sve radio stanice su sa dozvolom za emitovanje programa

• Po zahtevu klijenta dostavljamo pisane izveštaje o emitovanju kampanje od strane svakog emiter

Prednosti korišćenja naše agencije za oglašavanje na radiju:

– Realizacija kompletne kampanje slanjem jednog mejla

– Izrada media planova

– Brza realizacija kampanje

– Izbor adekvatnih radio stanica u skladu sa potrebama kampanje

– U ponudi oko 170 radio stanica u Srbiji

– Direktna komunikacija sa svakim emiterom u kampanji

– Bolji uslovi za oglašavanje

– Kvalitetna produkcija radio spotova

– Obezbeđenje sigurnosti za realizaciju kampanja u skladu sa media planom

Obzirom da rezultati istraživanja pokazuju da lokalne stanice imaju 19,4% udeo u gledanosti na teritoriji čitave Srbije (označeno sivom bojom u tabeli) želimo da Vam ponudimo reklamni prostor koji je u odnosu cena/pokrivenost/efekti, daleko najpovoljniji u ovom trenutku. Lokalne stanice servisiraju teritoriju koju pokrivaju informacijama od značaja za sve stanovnike odredjenog regiona, stoga je njihova gledanost konstantna i ne ugrožavaju je velike, nacionalne televizije. U odnosu na svoju distributivnu mrežu, Vi birate grad u kome ce se Vaša reklama prikazivati na lokalnoj stanici i na taj način, najdirektnije doći do ciljne grupe Vaših proizvoda i usluga. Kako su cene emitovanja, sekundaže, neuporedivo jeftinije nego na nacionalnim televizijama, imate mogućnost da frekvencija emitovanja Vaše reklame dovede do značajnih efekata, što je sve proverivo u materijalnom porastu prodaje u odredjenom periodu. U koliko to uporedite sa cenom od nekoliko stotina ili hiljada dinara po sekundi na velikim televizijama, jednostavno dolazite do računice koliko Vam je i šta Vam je isplativije. U cenu je uračunato umnožavanje i distribucija Vašeg spota do Lokalne stanice. Po završetku emitovanja, dobijate overenu potvrdu od svake lokalne stanice o izvršenom emitovanju spota u dogovorenim terminima. Iskreno se nadamo da Vam naša ponuda odgovara, te da ćemo uspostaviti saradnju na obostrano zadovoljstvo. Po AGB Nielsen – Media Research istraživanju, objavljanom u dnevnom listu Blic u nedelju 18.novembra, lokalne TV stanice u kompletu imaju 24-27 % gledanostu u ukupnom gledališnom učešću u Srbiji – Oglašavanje na televizijama u Srbiji za Vaše propagandne aktivnosti prema dinamici i media planovima koje dostavite.

Postanite i vi zadovljni klijent naše agencije!