Outdoor Bilbordi

Milk&Honey je spreman da za potrebe bilbord kampanje Vaše Kompanije, ponudi i gratis lokacije srazmerno količini uzetih bilbord lica u Beogradu, a i izuzetno povoljan najam bilborda na kompletnoj putnoj mreži: Vojvodine(Srem, Banat, Bačka), Mačve, Autoput Horgoš- Đevđelija, Ulazi (granični prelazi) u našu zemlju, Beograd, Novi Sad, Niš, Čačak, Kragujevac, Kruševac, Kraljevo, Jegodina, Šabac , Loznica, Valjevo, Smederevo, Gornji Milanovac, Ibarska Magistrala, Užice, Zlatibor,… Milk&Honey ima u ponudi mrežu od preko 500 lica bilborda po celoj Republici Srbiji.

LAST MINUT PONUDA: U prilici smo da Vam ponudimo i osvetljene megaborde dimenzije 10 x 4 m na autoputu Novi Sad-Beograd na naplatnoj rampi St.Pazova. Kao i Megaboard na autoputu NS-SU (24m²) kod nadvožnjaka, na oko 4 km od Novog Sada, prema OMV pumpi .Tipovi outdoor medija:

BILLBOARD – osvetljeni i prosvetljeni, reklamni panoi velikog formata na prometnim lokacijama pored saobraćajnica. 

MEGABOARD – bilbordi velikog formata koji su postavljeni na putnim ili magistralnim pravcima na prilazima velikim gradovima. Osvetljeni ili prosvetljeni. 

WALLSCAPE – reklame na zidovima. Reklamni panoi velikog formata koji se postavljaju direktno na fasade zgrada. 

CITY LIGHT – prosvetljeni panoi na stajalištima javnog prevoza ili samostojeći na prometnim lokacijama u gradovima. 

BANDEROLE – prosvetljeni reklamni panoi montirani na stubove javne rasvete pored prometnih saobraćajnica. 

MULTIVISION LED BILLBOARD – Digitalni bilbordi imaju brojne prednosti. Za početak, nemoguće ih je ignorisati. Veoma su svetli, žive boje i pokreti na njima privlače pažnju ljudi. Lako i brzo se menjaju, pa su tako pogodni za kampanje koje podrazumevaju neke promene u toku trajanja (odbrojavanje, datumi, vreme…).

CENOVNIK OUTDOOR PONUDE:

*Date cene su bez uračunatog popusta koji se određuje u zavisnosti od trajanja i obima planirane kampanje, a može da iznosi i preko 50%*U cene nisu uračunati troškovi štampe i postavke plakataCene su izražene bez pripadajućeg PDV-a